Cansu Tosun, Serenay Sarıkaya sorusuna ne yanıt verdi?

MAGAZİN 06.12.2023, 09:17 07.12.2023, 13:01
Cansu Tosun, Serenay Sarıkaya sorusuna ne yanıt verdi?

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından açıklama yapan Serpil Tosun'un, eşinden boşanma kararı aldığı öne sürülmüştü. Geçen gün bir AVM'de görüntülenen Cansu Tosun, babası ve Serenay Sarıkaya hakkında konuştu.

Milliyet'in haberine göre; Tosun, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından 'Ailem' notuyla paylaştığı fotoğrafta babasının olmadığını hatırlatan muhabirlere "Hiç hatırlamıyorum. Öyle mi? Tamam babamı da koyarım fotoğrafa" diyerek cevap verdi.

"AİLE İÇİNDE KALMASI GEREKEN ŞEYLER"

"Babanıza kırılmadınız mı?" sorusuna oyuncu; "O aile arasında konuşulmuş ve aile içinde kalması gereken şeyler. Onları da burda konuşmayalım. Ben kendi özel hayatımı dahi konuşmuyorum. Anne ve babamın özel hayatını konuşmak bana hiç yakışmaz" şeklinde yanıt verdi.

Ünlü isim, "Serenay Sarıkaya ile aynı projede yer alır mısınız?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "O konuyla bunun ne ilgisi var arkadaşlar? Tabii ki aynı projede yer alırım, değerlendiririm. Hiç konuşmaya bile gerek yok. Görürsem merhabalaşırım. Hiç oralara girmeyelim. Anne ve babamı bırakalım. Başka sorunuz var mı?" diyerek cevap verdi.

Yorumlar (0)