Cem Yılmaz'dan hakkında açılan davaya tepki

MAGAZİN 22.11.2022, 14:04 22.11.2022, 15:46
Cem Yılmaz'dan hakkında açılan davaya tepki

Başrollerinde Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Necip Memili ve Nilperi Şahinkaya gibi isimlerin yer aldığı 'Erşan Kuneri' dizisi, 8 bölümlük ilk sezonuyla 13 Mayıs 2022'de yayınlanmıştı.

Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği, Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisine alkol ve sigarayı özendirdiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan suç duyurusu dilekçesinde şu ifadelere yer verildi: "Şüphelinin, içerik platformunda yayımlanan 'Erşan Kuneri' adlı dizisinde hemen hemen her sahnesinde alkol ve sigarayı özendirici eylemlerde bulunduğu açık olup, sigara ve alkol kartellerinden gizli anlaşmalarla menfaat temin ettiği düşünülmektedir."

Hakkında açılması istenen davaya tepki gösteren komedyen, "Bin dert var ama ben yine görevimi (!) yapayım. Bir dernek 25 yıldır yapıldığı gibi beni, filmimi savcılığa şikayet etmiş! İddia da ben sigara kartellerinden para alıyormuşum ve filmlerde sigara içiyormuşum. Ey dernek seni ciddiyete davet ediyorum! Ama sen bilirsin." mesajını paylaştı.

Yorumlar (0)