Cemal Can'ın içine mi doğdu!

Survivor yarışmacısı Cemal Can'ın 15 yıldır boynundan çıkarmadığı uğurlu kolyesi 1 hafta önce koptuğunda genç isim "Kötü bir şey olacak" diyerek gözyaşlarına boğulmuştu.

MAGAZİN 10.06.2020, 16:08 11.06.2020, 11:30
Cemal Can'ın içine mi doğdu!

Cemal Can Cansever, Kerimcan Durmaz, Hakan Kakız gibi ünlü isimlerin yakın arkadaşı olan fenomen Caner Çalışır, bugün geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. 31 yaşındaki Çalışır'ın ani ölümü Survivor izleyicilerinin aklına uğurlu kolyesi kopan Cemal Can'ın sözlerini getirdi.

Survivor 2020'nin popüler yarışmacılarından Cemal Can, geçen hafta oyun esnasında boynundaki kolyesinin kopması üzerine gözyaşlarına boğulmuş, yıllardır boynundan çıkarmadığı kolyesi için "Sünnetimden beri boynumdaydı hiçbir şey olmamıştı. Kötü bir şey olacak" demişti.  Yarışmacının bu sözleri ise Twitter'da gündem olmuştu.

Bu olayın ardından Cemal Can'ın yakın arkadaşı, Caner Çalışır'ın ölüm haberini alan sosyal medya kullanıcıları "Cemal arkadaşının ölümünü hissetti" şeklinde paylaşımlar yapmaya başladı. İkilinin bu olayı Twitter'da gündem oldu.

Acun Ilıcalı'nın, Çalışır'ın vefat haberini, Cemal Can'a vermemesi bekleniyor. 

Yorumlar (0)