Ceyda Ateş Amerika’daki yaşamını anlattı

MAGAZİN 29.03.2024, 16:52 29.03.2024, 17:07
Ceyda Ateş Amerika’daki yaşamını anlattı

Güzel oyuncu Ceyda Ateş Toplusoy MAG Nisan sayısına kapak oldu. Florida’nın Palm Beach kentinde gerçekleşen sıcacık kapak çekiminde birbirinden özel açıklamalarda bulunan Ceyda Ateş Amerika’daki yaşamını anlattı.

“Hayattan keyif alacağımıza, beraber her şeyin, üstesinden geleceğimize inanıyoruz.”

“Birbirimizin hobilerini denemekten keyif alıyoruz; ama en önemlisi, kimseye ihtiyaç duymadan sadece ikimiz çok eğleniyoruz.”

“Biz gezmeyi, keşfetmeyi çok seven insanlarız.”

““Son Dilek” anlamı ve önemi büyük, çok güzel bir hikâye ve sosyal mesajı çok olan bir proje.”

“Evde hep “Keşke Atatürk’ün döneminde yaşasak...” diye konuşuruz.”

“Modayı takip ederim ama kendime yakıştırmadığım bir şeyi de moda diye gardırobuma dahil etmem.”

“Adını Feriha Koydum” dizisi ile akıllara kazınan ve “Son Dilek” filminde izleyenlere duygu yüklü anlar yaşatan güzel oyuncu Ceyda Ateş, lise okumak için Türkiye’den ayrılarak yurt dışında eğitimini tamamlayan mimar ve iş insanı Buğra Toplusoy ilk tanışmalarından Amerika’daki yaşamlarına, Talia’dan kendi çocukluklarına kadar pek çok merak edileni MAG Nisan sayısında anlattı. İlk karşılaşma ve tanışma hikayelerini anlatarak söze başlayan Ceyda Ateş “Buğra bana göre heyecanını daha fazla belli ediyordu; bense gizliyordum! Bizi ortak arkadaşımız tanıştırmıştı. İyi ki yollarımızı birleştirdi... Hayattan keyif alacağımıza, beraber her şeyin üstesinden geleceğimize inanmıştım ve öyle oldu. Önemli olan, diğer yanını bulmak; ben de buldum” dedi. Buğra Toplusoy ise o anları şöyle ifade etti: “Dün gibi hatırlıyorum. İlk “date”te ikimiz de çok heyecanlıydık ve sanki uzun yıllardır tanışıyor gibi çok hızlı bir şekilde müthiş bir iletişim kurduk. O gün, uzun soluklu bir ilişki olacağını anlamıştım.”

Şu anki en büyük tutkusunun kızı Talia ve eşi olduğunu ifade eden Ceyda Ateş “Beraber olduğumuz andan beri Buğra ile çok ortak yönümüz oluştu ve birbirimizin hobilerini denemekten keyif alıyorduk, mutluluk duyuyorduk ama en önemlisi, kimseye ihtiyaç duymadan sadece ikimiz çok eğleniyorduk! Bu durum önemliydi ve biz bunu yapabiliyorduk. Birbirimize daha sıkı bağlandık, hatta bazen arkadaşlarımızla yaptığımız eğlencelerden sıkılıyoruz, “İkimiz olsak daha çok eğlenirdik kesin.” diye konuşma geçiyor aramızda! Birlikte bisiklete binmekten, seyahat etmekten, yemek yapmaktan, hatta ev işi bile yapmaktan keyif alıyoruz. Aslında kısacası, her şeyi beraber deneyimleyip keyif alıyorsak, o yolda ilerliyoruz. Mini golf rekabetimiz hiç bitmeyecek!” dedi.

“İkimiz olduğumuzda, kalabalık ortamlara göre çok daha iyi vakit geçiriyoruz” açıklamasında bulunan Buğra Toplusoy ise  “Paylaştığımız birçok ortak hobimiz var. En önemli iş görüşmelerimi bile ona göre ayarlıyorum, her dakikasını ailecek yaşamak için” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)