Ceyda Düvenci'nin paylaşımları ayrılık iddiasını alevlendirdi

MAGAZİN 02.02.2023, 12:02 03.02.2023, 10:29
Ceyda Düvenci'nin paylaşımları ayrılık iddiasını alevlendirdi

Eşi Bülent Şakrak'la Bir süredir boşanma haberleriyle gündemde olan Ceyda Düvenci, paylaşımları ile kafaları karıştırdı. Evlilikleri boyunca en özel anlarını dahi takipçileriyle paylaşan çift, son günlerde ayrılık iddialarıyla gündeme geldi.

Oyuncu çiftin uzun zamandır birlikte görüntülenmemesi, sosyal medyada fotoğraf paylaşmaması ikilinin boşanacağı dedikodularını alevlendirdi. Çok geçmeden Bülent Şakrak, eşi Ceyda Düvenci ve çocukları Okan Ali'yle sarıldıkları kareyi yayınlayarak, iddiaları yalanladı.

Şakrak, "Sureti gör beyan ile, beyana sığmazam" yazdı. Şakrak etiket bölümüne Düvenci'nin Engin Akgün'den olan kızı Melisa'yı da ekledi. Ayrılık iddialarına fotoğrafla 'kriz yok' cevabını veren Bülent Şakrak'ın paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü.

Ceyda Düvenci ise binlerce beğeni ve yorum alan fotoğrafa kayıtsız kaldı. Ünlü oyuncu eşinin paylaştığı fotoğrafı ne beğendi ne de yorum yaptı. Ayrılık haberleri karşısında sessizliğini koruyan Ceyda Düvenci, bugün Instagram sayfasında peş peşe yaptığı paylaşımlarla kafaları karıştırdı.

Düvenci, önce "Bazı şeylere senin müdahale etmen gerekmez. Öyle bir zaman gelir ki, bütün taşlar yerine oturur sen kılını bile kıpırdatmadan her şey yerini bulur, kendiliğinden olur. Her şeyin ve herkesin zamanı var, bunu bilir bunu söylerim. Zamanı var" mesajını paylaştı.

Sonra da kedisi ve köpeğiyle yer aldığı fotoğrafı paylaşarak taşındığını duyurdu.

Yorumlar (0)