"Çocuklara paramız yetmez diyorum"

MAGAZİN 26.09.2020, 16:26
"Çocuklara paramız yetmez diyorum"

Oyuncu Pelin Karahan, ‘Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular’ programının konuğu oldu. Ünlü oyuncu çocukları ve eşiyle ilgili samimi bir itirafta bulundu. Kadın oyuncular anne olduktan sonra setleri bırakacak gibi bir algı oluştuğunu belirten oyuncu Pelin Karahan, bu algının yanlış olduğunu ve hem anneliğin hem de oyunculuğun yapılabileceğini belirtti.

Karahan, annelik mi zor setler mi sorusuna ise “İkisi çok karşılaştırılabilecek şeyler değil. İkisinin de yaptıklarının karşısında aldığın duygular çok farklı. Annelik bambaşka bir şey” dedi. İki erkekten sonra bir kız çocuğu ister misin sorusunu ise “3 erkekle ilgilenmek kolay değil. Hepsi ayrı ilgi istiyor, ben ancak yetişebiliyorum. Bir de kızım olursa kim bakar bilmiyorum. Üçüncü çocuğu düşünmüyorum. Allah isteyenlere versin” şeklinde yanıtladı.

Hayatı boyunca gereksiz harcamalar yapmadığını ve iyi para biriktirdiğini söyleyen güzel oyuncu, “Hiç pişman olduğum bir harcamam olmadı. Çocuklar için gerçekleştirdiğim harcamalar da geçerli. Çocuklar her şeyi istiyor ve en pahalısını istiyor. Annecim onlara paramız yetmez diyerek, 20-30 liralık şeyler alıyoruz. En pahalısını da alsak o akşam hevesleri geçecek biliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)