"Çocuklarım Neşet Ertaş’a ‘dede’ der"

MAGAZİN 06.02.2021, 14:26 08.02.2021, 09:32
 "Çocuklarım Neşet Ertaş’a ‘dede’ der"

Oyuncu Bülent Şakrak uzun yıllar hayalini kurduğu türkü albümüne Aykut Gürel’in desteğiyle kavuştu.

Neşet Ertaş, Âşık Mahzuni Şerif, Davut Sulari gibi usta ozanların eserlerinin yer aldığı 11 şarkılık albümde iki türküyü Şakrak ve eşi Ceyda Düvenci birlikte seslendiriyor. 

Hürriyete konuşan Şakrak türkü albümü yayımlamaya nasıl karar verdiğini şöyle anlatıyor; "Stüdyoya girip türkü söyleme hayalim çok uzun zamandır vardı. Eşe dosta dağıtırım, arabada da olur, kendimiz dinleriz, olmadı çocuklarıma armağan bırakırım diye düşündüm hep.

Sonra eşim Ceyda’nın (Düvenci) ve menajerim Handan Taşkın’ın yüreklendirmesiyle Aykut Gürel’le tanıştım. Aslına bakarsanız bir akşam yemeğinde belirlendi her şey. Bu kadar profesyonel bir şeye dönüşmesi etrafımdaki şahane insanların desteği sonucu oldu."

Neşet Ertaş'ın hayatında çok önemli bir yerde olduğunu söyleyen oyuncu; "Çocuklarım Neşet Ertaş’a ‘dede’ der. Neşet dedemizdir.  Yaşama biçimini, hayat görüşünü, insanlara karşı olan tavrını, müziğini dile getirme biçimini ve tevazusunu örnek alıyorum. İnsanlığına çok büyük aşk duyuyorum. Diğer ustaları yok saymak gibi anlaşılmasın ama biri olmak gibi bir imkân tanınmış olsaydı Neşet Ertaş olmayı çok isterdim. Önemli ve çok özel biri. Neşet Ertaş’ı çok seviyorum." ifadelerini kullandı

Yorumlar (0)