Dedesinin izinden gidiyor

MAGAZİN 20.10.2020, 10:11 21.10.2020, 08:56
Dedesinin izinden gidiyor

Televizyon ve sinema filmlerinin sevilen oyuncusu Mekin Sezer, ünlü oyuncu Ahmet Mekin’in torunu çıktı. Türk Sinemasının duayen oyuncusu Ahmet Mekin, kendisi gibi oyunculuğu seçen torunu Mekin Sezer ile gurur duyuyor.

Genç oyuncu küçük yaşlardan itibaren dedesi Ahmet Mekin’in filmlerini izleyerek büyüdüğünü belirterek, daha çocuk yaşlardayken oyunculuğu meslek olarak seçmeye karar vermiş. Geçen günlerde Aykut Enişte 2 filminin setini tamamlayan Mekin Sezer, serinin ilk filmindeki ‘Enişte sevdalısı kayınbirader’ olarak sinema izleyicisi tarafından çok sevilmişti.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk bölümünü bitiren Mekin Sezer, sinema, dizi ve tiyatro oyunculuğunun yanı sıra birçok reklam filmiyle de televizyon izleyicisi tarafından yakından tanınıyor.

Oyunculuk kadar müziğe de ilgi duyan genç oyuncu davul, bağlama, gitar ve piyano çalmayı biliyor. Bu yeteneklerini de oyunculuğu ile birleştirmeyi planlayan Mekin Sezer, ‘Umarım ben de dedem Ahmet Mekin gibi oyunculuğumla akıllarda iz bırakan karakterlere imza atarım’ dedi.

Yorumlar (0)