Dekolte tartışmasına Nilüfer'den yorum geldi!

MAGAZİN 03.06.2022, 16:03
Dekolte tartışmasına Nilüfer'den yorum geldi!

Türk Pop Müziği'nin ünlü ismi Nilüfer, doğum gününde aralarında şarkıcı Asya'nın da bulunduğu arkadaşlarıyla Nişantaşı'ndaydı. 67 yaşındaki sanatçı, kadın meselektaşlarının iddialı sahne kostümleri hakkında magazin gündeminden düşmeyen polemiği değerlendirdi..

Son yıllarda doğum günü kutlamayı sevmediğini belirten şarkıcı, "Doğum günüm için bir şey yapmayacağım, son yıllarda kutlamıyorum açıkçası, sevmiyorum. Arkadaşlarımla takılıp 'Bir Nişantaşı yapalım' dedik bugün. Tatil yapacağız, yaz geldi. Sonra yaz konserlerimiz başlar. Kızım burada yok, beni arayarak tebrik etti. Çok az parti yapmışımdır bu yaşıma kadar. 1-2 kez davet yapmışımdır ya da kızımla yemeğe çıkarak kutlardık." dedi.

50 yıllık kariyerinde birçok hit şarkıya imza atan Nilüfer, son dönemde kadın şarkıcıların kostümleri üzerinden yapılan tartışmalarla ilgili soru üzerine şu açıklamayı yaptı: "Hiç o konuya girmem. Herkes kendi giydiğinden sorumludur. Herkes ne istiyorsa onu giysin, beni ilgilendirmez. Sanatçı niye örnek olsun ki; hem olsun hem de olmasın. Biraz karışık tartışmalı bir konu. Bu çok spekülasyona açık bir konu, oralara dalmayalım."

Yorumlar (0)