Demet Özdemir çıkan haberlere isyan etti: "Yetsin artık!"

MAGAZİN 18.03.2023, 08:29 20.03.2023, 10:10
Demet Özdemir çıkan haberlere isyan etti: "Yetsin artık!"

Gazeteci Birsen Altuntaş, evli başrol kadın oyuncu ile, evli bir yönetmenin dizi çekiminde karavanda yakınlaştığı ve görevliler tarafından yakalandığını söyledi. Tarafların çıkıp yalanlayacağını bildiği için isim vermediğini söyleyen Altuntaş'ın iddiası magazin gündemine bomba gibi düşünce isimler de beraberinde geldi. Söz konusu yasak aşk skandalında adı geçen isimlerden biri de Demet Özdemir oldu. 

Öte yandan Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ, haberinde Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un evliliklerinde kriz yaşandığını ve Özdemir'in evi terk ettiğinin iddia etmişti. 

Oyuncu tüm bu haberlerin ardından sosyal medyadan isyan etti ve Sessiz kalmayarak hesap soracağını söyleyen Özdemir, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "İnsanları zan altında bırakmak bu kadar kolay mı? Şiddet içeren dilinize, yaptığınız ayıba, vicdansızlığınıza yazıklar olsun. Zor günlerden geçerken, gündemimiz yaşanan acıları unutmamak ve yarınlar için dayanışma olması gerekirken ben ve benim gibi sektördeki evli kadın oyuncu arkadaşlarımızın özel hayatına iddia adı altında yapılan sözlü taciz sebebiyle bu açıklamayı utanarak yapmak zorunda kalıyorum. Çamur at izi kalsın anlayışına ve bunun yarattığı şiddete geçit vermeyeceğim ve beni, bizi zan altında bırakanlardan hesap soracağım. Bundan sonra adımın geçtiği her türlü iftira sahibi ile mücadelemi hukuk yoluyla vereceğim, bilin isterim. Yetsin artık!"

Yorumlar (0)