Demet Özdemir, Oğuzhan Koç'la ilgili tüm iddialara yanıt verdi!

MAGAZİN 20.04.2023, 13:00
Demet Özdemir, Oğuzhan Koç'la ilgili tüm iddialara yanıt verdi!

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çift hakkında çeşitli iddialar gündemdeydi. Hem para konusunda hem de aldatma konusunda iddialar üzerine Özdemir sessizliğini bozdu. Güzel oyuncu takı sorularına bakın nasıl yanıt verdi.

Sekiz ay önce nikah masasına oturan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un boşanma kararı, magazin gündemine yerleşti. Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in boşanma haberleri sonrası mal varlıkları, düğün takıları merak konusu oldu. İkili boşanma kararını duyurduktan sonra güzel oyuncunun para konusundaki bireyselliğinin evlilikte kriz yarattığı iddiaları gündeme gelmişti.

Bir diğer iddia ise Oğuzhan Koç'un aldatıldığı yönündeydi. Oyuncu Demet Özdemir bu iddialar sonrası sessizliğini bozdu. Sabah'ta yer alan habere göre, Özdemir evi terk ettiğine dair "Öyle şeyler yok" diyerek konuşmasında "Böyle şeylerin çıkacağını biliyordum. Sadece bize özel iddialar olmuyor. Üzücü haberler bunlar, gerçek değil. Anlaşmalı boşanma olacak. Aldatılma iddiaları gerçek değil" ifadelerini kullandı. Özdemir takı iddialarına da "Böyle şeyler sinirimi bozuyor" diyerek yanıt verdi.

Yorumlar (0)