Deniz Işın nasıl Leyla oldu?

MAGAZİN 07.07.2021, 16:02 08.07.2021, 12:42
Deniz Işın nasıl Leyla oldu?

Masumiyet dizisinin final yapmasının ardından, efsane dizi Leyla İle Mecnun kadrosuna dahil olan Deniz Işın Hürriyet'e verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Dizide 'Leyla' karakterini canlandıracak olan Işın rolü nasıl aldığını anlattı.

Oyuncu; "Birkaç günlüğüne İzmir’e gitmiştim. Benim üniversitede akademik geçmişim de var. Devam eden arkadaşlarımı ziyarete gitmiştim. Telefon gelip bana “Leyla oldun.” dediklerinde çok şaşırdım. Yıllardır benimle olan yakın arkadaşlarımın yanında haberi almam da güzel oldu.

Rolü aldıktan sonra ben hep kendi kendime “Evet, bu karakter çok ağır bir yük ama sen sadece işini çok iyi yapan insanlarla çalışma fırsatı yakaladın. Bunu nasıl değerlendirdiğin önemli. Gerisini çok fazla düşünme.” dedim. O panik kısmını bastırıyorum, tatlı bir heyecana dönüşüyor." ifadelerini kullandı. 

Bu rolde olduğu için mutlu olduğunu belirten Işın "Çok mutlu oldum ve sevinçle karşıladım. Hem kariyer olarak inanılmaz insanlarla çalışma fırsatım oluyor hem de tanıştığım andan itibaren hiç dışarıda hissetmedim. Baya öyle Leyla oldum, geziyorum. Kafam da Leyla şu anda. Çok anlayamıyorum, ne oluyor ne bitiyor diye. Evet, gerçekten buradayım hissini yaşıyorum." dedi. 

Yorumlar (0)