Devrim Özkan'dan Lucas Torreira ve 'yenge' açıklaması!

MAGAZİN 03.11.2022, 14:36 04.11.2022, 11:45
Devrim Özkan'dan Lucas Torreira ve 'yenge' açıklaması!

Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'den transfer ettiği Lucas Torreira'nın, oyuncu Devrim Özkan'ı sıkı takibi dikkat çekmişti. Devrim Özkan, Türkiye Kupası'nda oynanan Galatasaray- Kastamonuspor maçını tribünden izlemişti. Torreira ise karşılaşma bitmeden oyuncuyu Instagram hesabından takibe başlamıştı.

Geçen günlerde paylaşılan Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Devrim Özkan'ın birlikte çekildikleri fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin başrol oyuncusu Devrim Özkan, sosyal medya hesabından bir süredir aşk yaşadığı ileri sürülen Torreira ve aralarında Icardi'nin de yer aldığı arkadaş grubu ile birlikte olduğu karesini yayınlamıştı.

Fotoğraftaki bir detay takipçilerin dikkatinden kaçmamıştı. Paylaşımda; Özkan ile Icardi'nin Lucas Torreria'yı aralarına alıp, birbirlerinin parmaklarını tuttukları görülürken oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürülmüştü.

4 Kasım’da sinemalarda izleyici ile buluşmaya hazırlanan BKM yapımı 'Hazine' filminin galası gerçekleşti. Devrim Özkan da galaya katılanlar arasındaydı. Adının aşk dedikodularına karışmasını soran muhabirlere Özkan, “Hepimiz arkadaşız. Gala için geldim, bu konuyu konuşmayalım” diyerek üstü kapalı bir cevap verdi. Muhabirlerin “Galatasaray taraftarları sizi ‘Yenge’ olarak görmeye başladı. Neler söyleyeceksiniz bununla ilgili?” sorusuna ise Özkan “Kim sizin yengeniz olur bilemem. Ben 'Hazine' filmi için geldim” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)