"Dünyada bizi tanıyorlar"

MAGAZİN 06.03.2021, 09:42 08.03.2021, 09:15
"Dünyada bizi tanıyorlar"

En son erken final yapan Sol Yanım dizisinde rol alan Cansel Elçin Posta'ya verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Elçin, Zeynep Tuğçe Bayatlı ağustosta nikah masasına oturmuştu. Ege’de kısa bir balayı yapan çift, set programlarından ötürü büyük balayına henüz geçtiğimiz günlerde çıkmıştı. Rotalarını da Meksika’ya çevirmişlerdi. 

Oyuncu, "Orada sizi hangi dizilerinizden tanıyorlar?" sorusuna "Daha çok ‘Gönülçelen’. ‘Eve Dönüş’le de tanıyorlar. Kısa süren dizileri bile izliyorlar. Bizde televizyonda düşük reyting alsa da dijitalde milyonlarca kez izlenen diziler var." yanıtını verdi. 

Türk oyuncularının dünyaya açıldığını belirten Elçin "Bizi bir sürü insan tanıyor ama biz bunu nasıl değerlendireceğiz? Eşimle ben dört dil konuşuyoruz. Fransızca, İngilizce oynayabiliyorum da. İngilizcede farklı aksanlar yapabiliyorum. Pandemiden önce Kanada’da bir filmde oynadım. Fransa’da zaten bağlantılarım var. Ortak prodüksiyon ile iki ülke arasında geçen uluslararası diziler çekilebilir." dedi. 

Cansel Elçin, "Dizilerde oynayan mankenler hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusunu ise "Bana ulaşan genç arkadaşlarımıza önce soruyorum: Oyunculuk mu yapmak istiyorsun, ünlü olmak mı? Bu soruyu duyanların yüzde sekseni kaçıyor zaten. Televizyonda güzel kızları yakışıklı erkekleri görmek isteyen bir kitle de var. Önemli olan bir işe girdikten sonra orada kalabilmek. Oyuncu olmak zeka isteyen bir şey. O da yetmiyor, çalışmak lazım. Sokağa inmek, gözlemlemek, meraklı olmak, çok okumak, çok film izlemek gerekiyor." şeklinde cevapladı. 

Yorumlar (0)