Ece Yüksel, Yargı, Aşk 101 ve daha fazlasını anlattı!

MAGAZİN 02.12.2022, 12:53 03.12.2022, 11:41
Ece Yüksel, Yargı, Aşk 101 ve daha fazlasını anlattı!

Sinema eleştirmeni ve sunucu Deniz Ali Tatar’ın YouTube kanalı için hazırlayıp sunduğu “On Matinesi” programı, sinema konusunda başarılı isimleri ağırlamaya devam ediyor. On Matinesi’nin yeni bölümünün konuğu ise, son olarak “Yargı” dizisinde 'İnci' karakterine hayat veren başarılı oyuncu Ece Yüksel oldu!

“Ela ile Hilmi ve Ali” filmindeki rolüyle ödüller aldı

Ziya Demirel'in yönettiği "Ela ile Hilmi ve Ali" filmindeki rolüyle İstanbul Film Festivali, Adana Altın Koza Film Festivali ve son olarak Ankara Film Festivali'nden 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüyle dönen Ece Yüksel, kendisine iyi karakterler geldiğini ve iyi yönetmenlerle çalışma fırsatı bulduğu için şanslı olduğundan söz etti. “Ela ile Hilmi ve Ali” filmi için ciddi bir prova süreci geçirdiğinden söz eden Yüksel, filmi çekiminden iki buçuk yıl sonra izlediğini ve kendini filmde çok genç bulduğunu da belirtti. Kendini izlerken çok eleştirdiğini ifade den Yüksel, üçüncü kez izlemeden sonra yargılamayı bırakıp kendini izleyebildiğini belirtiyor. George Miller'ın yönettiği "Üç Bin Yıllık Bekleyiş" filminin kendisi için büyük bir şans olduğunu söyleyen Yüksel, audition sürecinde bir oyunculuk atölyesine katılmış gibi hissettiğini belirtti.

Netflix'te yayınlanan "Aşk 101" dizisinin ilk popüler projesi olduğunu belirten Yüksel, Aşk 101’in hayatını değiştirdiğini söyledi. “Yargı” dizisinde rol aldığı dönemde sokakta insanların tanımaya başladığını söyleyen Yüksel, insanların karakterin ölmesinden dolayı ‘sen ölmemiş miydin?’ diye çok sorduğunu da kahkahalarla anlattı. Ece Yüksel hangi dizi için yeni bir müzik aletini çalmayı öğrendi? Oynayacağı rolleri neye göre seçiyor? George Miller'ın "Üç Bin Yıllık Bekleyiş" filmin sürecinde neler yaşadı? Hollanda'da oyunculuğa dair neler yapmayı düşünüyor? Daha birçok sorunun cevabı, Deniz Ali Tatar’la On Matinesi’nin yeni bölümünde.

Yorumlar (0)