Eda Ece'den Ebru Şahin'e tepki!

MAGAZİN 12.09.2022, 09:07 13.09.2022, 11:19
Eda Ece'den Ebru Şahin'e tepki!

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın sadece tek bir sayı farkla son 16 turundan elenmesi tepkilerin odağına yerleşirken, Cedi Osman'ın eşi Ebru Şahin'in hedefine Buğrahan Tuncer'i alması şok etkisi oluşturdu.

Maç sonrası konuşan Buğrahan Tuncer, "Önce 2019, şimdi bu... Maç hakkında konuşacak pek bir şey yok. Herkes çok üzgün. Yine imkânsızı başardık. Dokuz saniyede belki 10 sayıyla kazanacağımız maçı bir anda uzatmaya götürüp kaybediyoruz." sözleriyle dikkat çekti. Cedi Osman ile evli olan Ebru Şahin ise bu sözler üzerine Twitter'den, "Yokluktan liderlik vasfı verilmiş, turnuva boyunca oyuncular yorgunluktan ve mücadeleden bayılacakken turnuvada 1 maç toplam 10 dakikası olmayanlar şanslı gününe şükredip takımına teşekkür edeceğine hatırlatma yapıyor, art niyet ve bireysellik budur. Böyle star olmazsınız ama nankör evet."

Ebru Şahin'in Buğrahan Tuncer için sırf eşi Cedi Osman'ı savunmak adına kurduğu bu cümleler, Twitter'de büyük tepki topladı. Tuncer'in sevgilisi Eda Ece, bir anda Twitter'de TT oldu. Eda Ece'nin TT olmasında, vermiş olduğu tepki büyük rol oynadı.

Eda Ece paylaşımında sadece milli takımın fotoğrafına yer verdi ve tüm takıma topluca teşekkür etti. Her iki ismin paylaşımları için sosyal medyada şu yorumlar yapıldı! Ece, Ebru Şahin'i takipten çıkardı!

Yorumlar (0)