Ekin Koç: "Romanlar Uraz'a bayılıyorlar"

MAGAZİN 11.11.2021, 09:09 12.11.2021, 09:33
Ekin Koç: "Romanlar Uraz'a bayılıyorlar"

İş ve markalar dünyasını yaratıcı endüstrilerle bir araya getiren, ilham veren projeleri dünyanın en ilham verici isimleriyle buluşturan Brand Week Istanbul “21. Yüzyılda İnsan Olmak” temasıyla misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Tarihçi Arzu Türkmen moderatörlüğünde “Üç Kuruş” dizisi oyuncuları Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu “İçimizdeki Irkçıyla Yüzleşmek” oturumunda ırkçılıkla ilgili tutumlardan ve ırkçılığa neden olan toplumsal normlardan bahsettiler. Uraz Kaygılaroğlu “Ötekileştirme aslında çok temelden bize öğretilen bir şey; sadece kilosundan, boyundan, fiziksel herhangi bir kusurundan ötürü insanları ötekileştirmeyi ilkokul sıralarında öğreniyoruz. Bu bakış açısının temelden değişmesi gerekli. Sorgulamaya başladığımızda her şey daha farklı olacak” dedi.

Uraz Kaygılaroğlu ile hemfikir olan oyuncu Ekin Koç, birlikte rol aldıkları yeni dizilerinin Roman kültürüyle iç içe olmasıyla ilgili “Her gün Roman mahallesinde çekim yapıyoruz. Hepimizi içlerine aldılar. Artık onlardan biri gibiyiz. Özellikle Uraz’a bayılıyorlar” dedi.

Yorumlar (0)