Ekranlara döneceğinin sinyalini verdi

MAGAZİN 07.04.2021, 15:25 08.04.2021, 10:12
Ekranlara döneceğinin sinyalini verdi

Oyuncu Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren güzel oyuncu Fahriye Evcen, iki yıl önce oğlu Karan'ı kucağına almıştı. Karan'ın bakımını bizzat üslenen güzel anne Fahriye Evcen, uzun süredir ekranlardan uzak duruyordu.

Son olarak bir bebek markasının yüzü olan Evcen, oğlu Karan ve eşi Burak Özçivit'le ilgili samimi açıklamalarda bulundu. "Karan'la nasıl vakit geçiriyorsunuz?" sorusuna, "Çocuklar rutinleri çok seviyorlar. O yüzden her şey bir rutine oturuyor. Benim aslında Karan'la ana temam her zaman eğlenerek vakit geçirmek. Çünkü bir çocuğun temel iki şeye ihtiyacı var: Çok samimiyetle sevilmek-kucaklanmak ve oynamak. Bir anne baba bundan daha öte bir şey veremiyor. Ben onunla her zaman kaliteli zaman geçirmeye çalışıyorum. Bolca oyun oynamaya çalışıyorum. Ben kendim bire bir ilgilenmeye çok önem gösteriyorum." şeklinde yanıt verdi.

"Anne olunca anlarsın" sözünün doğru olduğunu belirten Evcen, "Bebek her zaman çok hassas noktamdır. 'Anne olunca anlarsın sözünü' çok iyi anladım. Bazı şeyler biraz iç güdüyle harekete geçiyor. Karan bana o anlamda biraz çocukların penceresinden bakmayı öğretti. Çocukların gerçekten neye ihtiyacı olduğunu aslında Karan'ın doğumundan sonra öğrendim diyebilirim." dedi.

Karan ve Burak Özçivit'le ilgili de konuşan oyuncu, "Burak çok iyi bir baba. Ben o anlamda gerçekten çok şanslıyım. Çünkü bebeğin sorumluluğu büyük ölçüde anneye ait ama çok zorlu zamanlar olabiliyor. Gerçekten 'Benim bir kahve içmeye ihtiyacım var' dediğin zamanlar olabiliyor. Ben iki senedir uykusuz yaşıyorum." ifadelerini kullandı.

Ekranlara döneceğinin sinyallerini de veren Fahriye Evcen, "Artık yavaş yavaş projelere bakıyorum. Başlatacağımız bir takım güzel işler var." dedi.

Yorumlar (0)