Emre Yusufi'den Burak Deniz açıklaması!

MAGAZİN 16.09.2022, 17:02 17.09.2022, 14:10
Emre Yusufi'den Burak Deniz açıklaması!

"Şahmaran” dizisinin çekimleri nedeniyle Adana’da bulunan Burak Deniz’in meslektaşı Nilperi Şahinkaya, sevgilisi heykeltraş Emre Yusufi ve görüntü yönetmeni Deniz Akıncı’nın olduğu masaya gidip olay çıkardığı ve Nilperi Şahinkaya’ya küfür ettiği gündeme gelmişti. Emre Yusufi olayla ilgili ilk kez konuştu.

Emre Yusufi, şunları söyledi: “Hiç tanımadığımız hiçbir zaman aynı mekanda bulunmadığımız gelirken ‘Şu an çok sarhoşum ve muhtemelen buraya geldiğimi daha sonra hatırlamayacağım' diyen Burak, toplamda masamıza dört defa 10’ar dakika arayla gelip özellikle ilk başta yakın arkadaşıma küfürlü tacizde bulunmuştur. 3. gelişiyle Nilperi hiç diyaloğa girmeden odasına çıkmak için kalktığında ‘Si…' diyor ve biz halen defansta olarak kendisini sözlü uyarıyoruz. Küfür etmeye devam edince kalktık ve hiç müdahale olmadan burun buruna geldik.

Menderes Samancılar ve Levent Özdilek Burak’ı tutuyor ve uzaklaştırıyor. Bu arada ‘Bana bir tane vursana’ diye tahrik etmeye devam ediyor. Uzaklaştırıldıktan 10 dakika sonra 4. ve son kez gelip küfür ve yumruk savuruyor. Ve bizi yine ayırıyorlar.

Olayın her anında sakin kaldık. Sadece ‘Düzgün konuşsana’ dedik. Asla atak yapmadık, hep defans yaptık ve alkollü olduğunun idrakındaydık. Masamıza ikinci gelişinde oturduğu masadan sıkıldığından bahsetmişti ve biz de tebessüm etmiştik.

Ve bunun üzerine hiç tanımadığı arkadaşıma ‘Ne gülüyorsun’, ‘Sus si…' gibi iki küfürlü lafla olayı kendi başlatmıştır. 3. Ve 4. Gelişini asla anlamadık ve hiç diyologta olmadık, tahrik etmedik. Nilperi’ye ‘Si…' dedi ama 'Or…' dediğini ben duymadım.”

Yorumlar (0)