Emre Yusufi: "Özrü bir şey ifade etmiyor"

MAGAZİN 04.10.2022, 09:40 05.10.2022, 10:39
Emre Yusufi: "Özrü bir şey ifade etmiyor"

Rol aldığı dizinin çekimleri nedeniyle Adana'da bulunan Burak Deniz, gittiği bir otelde Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi ile tartışmıştı. 29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali Ödül Töreni sebebiyle Adana'da bulunan Şahinkaya, olayla ilgili olarak "Hukuki süreç başlayacağı için avukatlarımızdan öğrenebilirsiniz. Bununla ilgili hiçbir konuşma yapmayacağım" şeklinde açıklama yapmıştı.

Nilperi Şahinkaya, sanatçı sevilisi Emre Yusufi’yle önceki gün Bebek’te görüntülendi. Sevgilisi eşliğinde kahve almaya giden oyuncu, görüntülendiğini fark edince, kısa bir süre duraklayıp gerisin geriye döndü. Sevgilisinden kahve almasını rica eden Şahinkaya, Adana’da gerçekleşen film festivalinde masasına gelip ağır küfürler ve hakaretlere maruz kaldığı Burak Deniz’le alakalı sorulara maruz kalmamak için böyle bir tavır sergiledi.

Sevgilisine kahve alan sanatçı Emre Yusufi’ye Burak Deniz’le mahkemelik olduktan sonra sosyal medya üzerinden Nilperi Şahinkaya ve kendisinden özür dilediği hatırlatılınca, "Özür dileyebilir ama olayın gidişatı değişmiyor. Biz onunla alakalı adım atamıyoruz, yargıdayız” dedi.

"AÇIKLANDIĞI ZAMAN SÜREÇ BELLİ OLACAK"

Sosyal medya harici Burak Deniz, "Sizinle ya da Nilperi Şahinkaya’yla irtibata geçti mi?" sorusuna, "Benim bildiğim yok. Biz olayımızı avukatımıza devrettiğimiz için bir şey yapamıyoruz” dedi. "Burak Deniz’in özür dilemesi sizin için bir şey ifade etmiyor mu?" sorusuna, "Olayın detayları yargıya intikal etmiş olduğu için açıklandığı zaman süreç belli olacak” dedi.

"TANIŞMIYORUM Kİ"

Yusufi, gazetecilerin “İnsani olarak soruyoruz, bir hata yapıp sonrasında özür dilemiş, affeder misiniz?” sorularına, "Tanımadığın bir insanın yaptığı olaydan sonra gelip benden özür dilemesi benim için hiçbir şey ifade etmiyor” dedi. Burak Deniz’le tekrardan bir araya gelir misiniz?" Sorusuna, "Tanışmıyorum ki” dedi. Nilperi Şahinkaya’yla aynı sektördeler ilerleyen zamanlarda aynı projede rol alırlar mı? sorusuna Yusufi, "Ben hiç zannetmiyorum" diyerek net bir cevap verdi.

Yorumlar (0)