"En çok saç boyamı soruyorlar"

MAGAZİN 23.09.2020, 15:47 24.09.2020, 11:50
"En çok saç boyamı soruyorlar"

Mucize Doktor”un Beliz’i, Atiye'nin Hannah’ı Hazal Türesan, Alem dergisine samimi açıklamalarda bulundu. Türesan oyunculuk serüveninin nasıl başladığını şöyle anlattı: "Benim oyunculuk serüvenim Ankara’da uluslararası ilişkiler okurken konservatuara gitme hayalleri kurmamla başladı. 23 yaşındaydım. Çok büyük bir heyecanla ve hayatta en çok yapmak istediğim şeyle ilgili kendimi sınırsızca geliştirmek arzusuyla hayaller kurdum her gün, her saniye...

O kadar çok hayal kurdum ve sabırsızlandım ki mezun olmayı bekleyemeden çok az bir zaman kala bölümü bırakıp konservatuar sınavına girdim. Geriye dönüp baktığımda hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri olduğunu düşünüyorum.



Çok güzel, büyüleyici, her gün yeni şeyler öğrendiğim ve denediğim dört yıl geçirdim. Ve çok iyi anladım ki hayal kurmak benim hayatımın ve işimin vazgeçilmez bir parçası. Bugünleri hayal etmiştim ve hala da birçok şeyi başarmakla ilgili sonsuz hayallerim var."

Oyuncu sevenlerine müjde de verdi ve “Atiye’den sonra yeni bir projede daha yer alacağını söyledi. Sosyal medyada en çok “Saçını hangi numarayla boyuyorsun?” sorusunu aldığını söyleyen Türesan'ın bir de saç totemi var.

Oyuncu, “Zorunluluktan değil de içimden gelerek renk değişimi yaptığımda güzel şeyler çaldı kapımı hep. Ama 5 yıldır aynı rengi kullanıyorum ve güzel şeyler kapımı çalmaya devam ediyor. Sanırım artık başka totemlerim var.” dedi. 

Yorumlar (0)