"Erdal Beşikçioğlu bana babalık yapıyor"

MAGAZİN 18.02.2022, 09:34 19.02.2022, 11:43
"Erdal Beşikçioğlu bana babalık yapıyor"

Ünlü oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduktan sonra ilk kez görüntülendi. Yılmaz, "Evimi Ankara'ya taşıyorum. Onun için koşturma halindeyim." dedi.

Trans birey olma sürecinden bahseden oyuncu, "Bu kararı 2020'nin mart ayında yani pandeminin ilk günlerinde aldım. Bundan sonra gönlümce yaşayacağım. Sektör beni çok yıprattı" ifadelerini kullandı. Yaşadığı değişim sonrası dizi ve filmlerde rol almasının zor olduğunun altını çizen Yılmaz, "Yoruldum, piyasayı bırakıyorum. Evime dönüyorum. Başka bir ifadeyle, doydum ve masadan kalkıyorum... Doymayanlar utansın. Her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır. Yurt dışında işler kovalayacağım. İmkanım olursa Berlin'e gitme hayalim var" dedi.

Ahmet Melih Yılmaz, bu süreçte kendisine en büyük desteği oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun verdiğini söyledi. Erdal Beşikçioğlu'nun kurduğu Tatbikat Sahne'de çalışmalarını sürdüren Yılmaz, "Erdal Beşikçioğlu bana babalık yapıyor... Beni 20 yaşından beri tanıdığı için bu halime şaşırmadı. Piyasadan sadece onunla görüşüyorum. Zaten kimseden onay istemiyorum. Bana köstek olmasınlar yeter" şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)