Erdal Beşikçioğlu herkesi duygulandırdı

MAGAZİN 25.01.2023, 11:31 26.01.2023, 11:36
Erdal Beşikçioğlu herkesi duygulandırdı

Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu efsane dizi Behzat Ç.’nin oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu ve Berkan Şal oldu. Erdal Beşikçioğlu, dizinin çekimlerinde yaşadığı zorlukları anlattı. Beşikçioğlu'nun sözleri herkesi duygulandırdı.

Beşikçioğlu; "Bizim başladığımız zaman gerçekten endişeleri vardı. Ama sete baktığımızda kamera arkasındaki her bir insan için söylüyorum bunu Behzat Ç.’ye karşı büyük bir sevgileri var. Bu sevgi öyle bir hale dönüşmüş ki bir görevmiş gibi takıldılar."

Oradaki insanların motivasyonu çok yüksekti. O kadar saçma şeyler oldu ki. Birinci haftanın sonunda babam öldü. Benim bir an önce gitmem gerekti hemen döndüm çünkü oradaki insanların motivasyonunu zedelemek istemedim.

Kızımla sahne oynuyoruz bir şey oldu ameliyat olmak zorunda kaldı. Bir taraftan Behzat Ç.’yi çekiyoruz bir taraftan Derin ameliyat oluyor. İnanç’ın da aynı şekilde çekimlerde o kadar aksaklıkları oldu ki… Hayatlar kaybedildi ama hiçbirimiz o setin arkasındaki motivasyonu bozmamak için her şeyi görmezden geldik. O yüzden benim bütün Behzat Ç. sezonları değerlidir ama bu sezonun artı bir değeri vardı." sözleriyle dikkat çekti. 

Yorumlar (0)