Erdal Beşikçioğlu'nun Behzat Ç. ikilemi!

MAGAZİN 01.07.2022, 16:19 02.07.2022, 12:33
Erdal Beşikçioğlu'nun Behzat Ç. ikilemi!

Son olarak 'Hakim' adlı dizide rol alan Erdal Beşikçioğlu, Okan Bayülgen'in TV100 ekranlarında yayınlanan 'Uykusuzlar Kulübü' programına konuk oldu. Geçen haftalarda Behzat Ç.'nin yeniden ekranlara döneceğini müjdeleyen usta oyuncu, dizi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Beşikçioğlu, dizi için "Son noktada en azından tekrar bir selama çıkalım dedik. Hepimiz yaşlanıyoruz nihayetinde. Eski performansımızda değiliz." ifadelerini kullandı.

Projede eski enerjiyle oynamanın zor olduğunu itiraf eden ünlü oyuncu, "Yani bu büyük, korkutucu bir şey. Altı yıl önceki yaşadığın enerjiyle şimdi yaşadığın enerji arasında dünyalar kadar fark var." dedi.

"Yeniden böyle bir şeye başlamak ne kadar doğru olabilir?' sorusunu sorduğum zaman dünyanın en korkutucu cevabıyla karşılaşıyorsun" diyen Beşikçioğlu, başarısızlık tedirginliği yaşadığı, "Başarılı olduğun bir işte mutlak başarısızlığın tedirginliği var" sözleriyle ifade etti. Beşikçioğlu, 'Behzat Ç.' teklifinin geliş süreciyle ilgili olarak ise "Bizler tuhaf ruh hastası adamlar olduğumuz için kendi içerimizde böyle bir maceranın lezzetini de duyumsamak istedik açıkçası. Serdar abi 'Yeniden çekiyoruz Erdal' dediği zaman, hiç sorgusuz sualsiz 'Çekelim abi' dedim" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)