Eski eşinin dizideki partnerini tehdit etti

MAGAZİN 08.05.2021, 11:11 10.05.2021, 09:45
Eski eşinin dizideki partnerini tehdit etti

Son dönemde Bodrum’da yaşanan silahlı kavgayla adından söz ettiren oyuncu Mutafa Üstündağ’ın mahkemelik olduğu eski eşi Ecem Özkaya’nın Gönül Dağı dizisindeki partneri Ferdi Sancar’ı geçen aylarda tehdit ettiği ortaya çıktı.

tv100’ün haberine göre Ferdi Sancar dizide Zahide karakterine hayat veren partneri Ecem Özkaya’yla sosyal medyadan bir fotoğrafını paylaştı. Diziden bir sahneye ait kareyi gören Mustafa Üstündağ kıskançlık krizine girdi ve Sancar’a sosyal medyadan, içinde ağır küfürlerin yer aldığı tehdit mesajları yolladı. 

Ferdi Sancar’dan geri dönüş alamayan Mustafa Üstündağ, hızını alamadı ve bu kez Gönül Dağı dizisinin yapımcısı Ferhat Eşsiz’i hedef aldı. Eşsiz’i arayan ancak görüşemeyen Üstündağ yapımcının küçük oğluyla fotoğrafını story sayfasından yayınladı ve üzerine “Kardeşim ararsın di mi? Aradım ulaşamadım. Yapımcı Emre yoğunluktan açamıyor telefonu. Beni arasana e mi” yazdı.

Yine dönüş alamayınca da birkaç kez daha yapımcının çocuğunun fotoğrafını “Maşallah süpanallah dostum. Ararsın e mi” mesajıyla tekrar tekrar yayınladı. Bu arada Ferdi Sancar Üstündağ’ın tehdit mesajlarını görünce Ecem Özkaya’lı postunu hemen kaldırdı ve küfürlü mesajlarla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ecem Özkaya’nın da bir yıl önce boşandığı Mustafa Üstündağ hakkında hakaret ve tehdit nedeniyle çok sayıda suç duyurusunda bulunduğu ve yargı sürecinin devam ettiğini öğrenildi.

Yorumlar (0)