Eski Masterchef’in yarışmacısı Esra Tokelli: "Mucize eseri hayattayım"

MAGAZİN 12.05.2023, 17:09
Eski Masterchef’in yarışmacısı Esra Tokelli: "Mucize eseri hayattayım"

Masterchef’in sevilen yarışmacılarından Esra Tokelli, geçtiğimiz günlerde Melis Güvenç’e verdiği röportajda sosyal medya hesabından onu sert eleştirenlere bilinmeyen hikayesini anlattı.

Yarışmaya katıldığı ilk günden beri hem yayında hem de sonrasında evinin mutfağında çektiği videolarda tesettürü, makyajı, kirpiği ve topuklu ayakkabılarıyla yemek yapması oldukça konuşulan ve eleştirilen Tokelli, Melis Güvenç’in youtube programında eleştirilere cevap verdi. 

YAPTIĞIM HER ŞEYİN HESABINI BEN VERECEĞİM

Sosyal medya hesabından paylaştığı yemek tarif videolarının altında olumlu olduğu kadar bir çok olumsuz yorumla da karşılaşan Esra Tokelli “O kadar makyajla, takma kirpiklerle topuklu ayakkabılarla yemek yapılır mı diye yorumlarda bulunuyorlar. Yapılır neden yapılmasın ben bakımlı olmayı öyle görünmeyi seviyorum. Ayrıca tesettürümün de makyajımın da hesabını ben vereceğim. Kimseyi ilgilendirmiyor. Ama beni en çok üzen yorum ellerimle ilgili yaptıkları yorumlar. Ellerin çirkin bakım niye yaptırmıyorsun diye yorumlar geliyor. Bunlara içim acıyor çünkü ne yaşadığımı bilmiyorlar. 

Ben bir yaşındayken bir bayram arifesi babam tüp taktığı sırada bir gaz kaçağı oluyor ve ben cayır cayır yanıyorum. Hastaneye kaldırıldığımda yirmi dört saat bile yaşamaz demişler. Yatıramadıkları için aylarca asılı kaldım bir odada. İlkokulu bitirene kadar ellerim yapışıktı benim. Hiç estetik ameliyat olmak istemedim izlerimi seviyorum. Ama acımasız yorumlar beni üzüyor halbuki ben bir kadın olarak bu ellerle ne başarılara imza attım gurur duyuyorum kendimle” dedi. 

Yorumlar (0)