Fatih Koyunoğlu hakkında cinsel saldırı iddiası!

MAGAZİN 26.05.2021, 16:27
Fatih Koyunoğlu hakkında cinsel saldırı iddiası!

Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde 'Nuh' karakterini canlandıran oyuncu Fatih Koyunoğlu hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Koyunoğlu'nun Kadıköy’de bir eğlence mekanında tiyatro oyuncusu Seda Çakmaksoy’a cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi.

İddiaya göre; olay günü Kadıköy'de bulunan bir eğlence mekanına giden oyuncu Fatih Koyunoğlu, aynı mekanda bulunan Seda Çakmasoy ile tanışmak istedi. Gürültü sebebiyle konuşamadıklarından dolayı mekandan birlikte ayrılan ikili, yakın yerde bulunan ve ünlü oyuncunun da ortağı olduğu tiyatro binasına gitti.

Sabah gazetesinden Seda Nur Günaydın'ın haberine göre; kendisi gibi ünlü oyuncunun da tiyatroyla ilgilenmesinden kaynaklı sohbet etmek isteyen Seda Çakmaksoy, bir süre sonra beklemediği bir tepkiyle karşı karşıya kaldı. Alkolün de etkisiyle oyuncu Fatih Koyunoğlu, Seda Çakmaksoy'a sarılarak genç kadını öpmeye çalıştı.

Genç kadının bu durumu reddederek amacının sadece tiyatro üzerine sohbet etmek olduğunu söylemesi üzerine ünlü oyuncu, genç kadından özür diledi. Ancak bir süre tiyatro üzerine sohbet ettikten sonra oyuncu Fatih Koyunoğlu'nun tekrar genç kadını öpmek istemesi üzerine Seda Çakmaksoy, binadan çıkmak istedi.

O esnada apartman boşluğuna doğru ilerleyen Seda Çakmaksoy'un yanına gelerek cinsel saldırıda bulunan oyuncu Fatih Koyunoğlu, genç kadının sert tepki vermesi üzerine peşinden giderek genç kadını taciz etmeye devam etti. Bunun üzerine kamera olduğunu söyleyen genç kadın, hızla olay yerinden uzaklaştı.

Yorumlar (0)