“Fi" dizisindeki Özge karakteri için ne dedi?

MAGAZİN 15.05.2021, 12:49
“Fi" dizisindeki Özge karakteri için ne dedi?

Son olarak Uraz Kaygılaroğlu ile yaşadığı ayrılıkla gündeme gelen Berrak Tüzünataç, Hürriyet’e verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Tüzünataç "Oynadıkların arasında seni en çok etkileyen, zorlayan rol hangisiydi?" sorusuna "Sıra dışı bulunan karakterlerle heyecan duyuyorum. Belki artık yaş olarak da olgunlaştığım bir döneme denk geldiği için “Fi” dizisindeki Özge karakteriyle alışverişim çok fazla oldu. Bir de “Biz Böyleyiz” filmindeki Emre rolü daha önce göstermediğim ve kurcalamadığım bir yanımı bana tanıttığı için özeldi." yanıtını verdi. 

Nasıl bir aşık olduğu sorulan oyuncu "Bireyci biriyim, kişisel alan severim. Benim için yanında kendim olabildiğim biri ve benim yanımda kendi olabilen biri en büyük yakınlık. Ama hiçbir şeyi öylesine yaşayan biri değilim. Yoğun biriyim, bir tecrübenin olabileceği en anlamlı ve en derin şekilde yaşanmasını isterim." dedi. 

Bir erkekte en kendisini neyin etkilediğine dair de konuşan Tüzünataç "İletişime, anlamaya ve empati kabiliyetine değer veriyorum. Kendiyle yüzleşebilen ve kendini ciddiye almayan insanları hem arkadaş hem iş ortağı hem de partner olarak çok çekici buluyorum. Kim olduğuyla ilgilenmeyen, bundan kaçan insanlarla iletişim bana zor geliyor." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)