Gerçek bir Benedict Cumberbatch hayranı!

MAGAZİN 12.08.2021, 12:10 13.08.2021, 09:49
Gerçek bir Benedict Cumberbatch hayranı!

Birçok dizi ve sinema filminde rol alan şimdi ise TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nda Cemile karakterine hayat veren Nazlı Pınar Kaya, MAG Ağustos sayısına özel açıklamalarda bulundu.

"Oyunculuk benim için mutluluğu ifade ediyor" diyen Nazlı Pınar Kaya " Çünkü en mutlu olduğum anlar hep işimi yaptığım zamanlardır. Set, sahne hep evim gibi oluyor. Hayatı bir yolculuk olarak görüyorum ve oyunculuk yaparken başka bir karakterle tanışmak onun yolculuğuna eşlik etmek demek. Yaşadıklarını, duygularını ve düşüncelerini anlamaya çalışmak zor ama bir o kadar da keyifli. Her karakterde yeni bir dünya ile tanışıyormuşum gibi geliyor. Birini daha anlayıp yoluma ondan öğrendiklerimle devam ediyorum” dedi.

Genç oyuncu "Yurt içi ve yurt dışında en çok beğendiğiniz yapımlar ve oyuncular kimler?" sorusuna ise "Ethan Hawke, Julie Delpy’nin oynadığı Before Sunrise üçlemesi en sevdiğim filmlerdir. Onun dışında gerçek bir Benedict Cumberbatch hayranıyım. Tabii ki Anthony Hopkins, en son The Father filmini izledim ve en sevdiklerimin arasına girdi yine. Kate Winslet yine ne yapsa illa ki izlediğim isimlerden. Yurt içinde de özellikle Haluk Bilginer ve Demet Evgar’ı hayranlıkla izliyorum." yanıtı verdi. 

Yorumlar (0)