Gökçe Akyıldız: "Bunları sindirdim!"

MAGAZİN 21.07.2022, 09:28 21.07.2022, 16:22
Gökçe Akyıldız: "Bunları sindirdim!"

2015-2018 yılları arasında yayınlanan 'Kırgın Çiçekler' dizisindeki 'Songül' karakteriyle yıldızı parlayan Gökçe Akyıldız, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

'Seni Kalbime Sakladım' dizisinde rol alan Akyıldız, "Yeni dizi projeniz başladı, nasıl gidiyor set ve çekimler?” sorusunu, “Çok güzel bir set. Tam bir yaz dizisi” şeklinde cevapladı.

Sette tanıştığı ve üç yıl evli kaldığı oğlu Ömer Aslan'ın babası, ses teknisyeni Mustafa Özyurt'tan 2020'de anlaşmalı olarak sessiz sedasız boşanan Akyıldız, "Küçük seyahatler yapmayı seviyorum. Bayramda ailemin yanına gittim. Her şey yolundaydı. Boşluk bulunca kaçıyorum" sözleriyle, Almanya tatilinden de bahsetti.

“Evlendikten sonra birkaç sene çalışmadınız. Ayrılık kararı aldıktan sonra tekrar setlere dönmeye nasıl karar verdiniz?” sorusu yöneltilen Akyıldız, şöyle konuştu : "Benim mesleğim bu. Çok küçük yaşlarda başladım. En son projem çok iyiydi. Sonra çocuğum oldu, ara vermek zorunda kaldım. Bir ayrılık yaşadım. Bunları sindirdim, kabul ettim ve tekrar mesleğime geri döndüm. 'Tekrar o enerjiyi yakalayabildim' diyebilirim. Bu yüzden çok mutluyum, işimi çok seviyorum."

Yorumlar (0)