Gökçe Bahadır 'mütevazı kulübe' tatilinden bahsetti

MAGAZİN 29.07.2023, 08:46 31.07.2023, 11:00
Gökçe Bahadır 'mütevazı kulübe' tatilinden bahsetti

Sezen Aksu'nun proje albümünde birlikte çalıştıktan sonra aşk yaşamaya başlayan ve Şubat 2022'de dünyaevine giren Gökçe Bahadır-Emir Ersoy çifti, geçtiğimiz günlerde Bodrum'un Kızılağaç mevkiinde kiraladıkları mütevazı kulübede objektiflere takılmıştı.

Deniz manzarası yerine tabiatı seçen ikili, kaldıkları bölgede köylülerin gözdesi olmuştu. Gökçe Bahadır son olarak, eşi Emir Ersoy’u Gündoğan’da sahne aldığı mekanda yalnız bırakmadı. Hayli keyifli olduğu görülen çift, sahne önceki gazetecilerle bir araya geldi.

Bahadır, "Benim için de eğlenceli oluyor, hem müzik hem tatil” dedi. "Eşimle turneye çıkıyorum" diyen oyuncu, gözlerden uzak tatil yaptıkları evlerinin çok konuşulduğu hatırlatılınca şu ifadeleri kullandı: "Bazen evi biz bile bulamıyoruz. Biz doğayla iç içe olmayı seviyoruz, organik tatil meselesini çok seviyoruz. Her türlü tatil deneyimini seviyoruz. 'Çok uzakta olalım, kimse bizi görmesin' diye bir mesele değil, tamamen böyle kuş sesleriyle uyanıp; dalından bir şey koparıp yemek. İstanbul’da yapamadığımız ne varsa onları yapmak istiyoruz.

Müzisyen ise evleriyle alakalı, "Gökçe, önümüzdeki yaz bu yaz için söylüyordu 'Tiny house gibi yerlerde kalsak mı?' diye. Burası da arkadaşımınız yeri, denk geldi" diye konuştu.

Yorumlar (0)