Gökçe Bahadır: "Rolün beni zorlamasını istiyorum"

MAGAZİN 13.03.2023, 14:39 14.03.2023, 12:39
Gökçe Bahadır: "Rolün beni zorlamasını istiyorum"

'Gamze' karakterini canlandırdığı 'Ömer' dizisi ile ekranlarda olan Gökçe Bahadır, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Basın mensuplarının sorularına cevap veren Gökçe Bahadır, "Yer alacağım projelerde rolün beni zorlamasını istiyorum. Beni zorlayarak bir adım öteye götürsün, projenin bana bir şeyler katmasını önemli buluyorum. 'Daha farklı nasıl bir rolde oynayarak güzel bir deneyim kazanırım?' düşüncesindeyim hep” şeklinde konuştu.

'KORUYUCU AİLE' AÇIKLAMASI

Deprem sonrası birçok tanınmış ismin ‘koruyucu aile’ hakkında girişimde bulunması hatırlatılan oyuncu, "Siz böyle bir şey düşünür müydünüz?" sorusuna şu cevabı verdi:

Çok hassas bir konu, böyle ayaküstü konuşulmaması kadar önemli bir durum. Bir çocuğun hayatı konuşulan. Ben deprem bölgesine ihtiyaçlar konusunda odaklanmış durumdayım. Orada hâlâ birçok ihtiyaç söz konusu. Yardımların kesilmeden devam etmesi gerekiyor. Oradaki süreç kolay kolay bitmeyecek. Herkes gücünün yettiğince yardımlara devam etmeli. Kafamda güzel işler var bu anlamda.

"SU VE DÜDÜK ÇÖZÜM DEĞİL"

"Deprem sonrası ne gibi önlemler aldınız?" sorusu üzerine Gökçe Bahadır, “Tek gündemimiz bu malum ama çözüm su ve düdük değil. Böyle olmadığı düşüncesindeyim. Taşınmak istiyorsun, kiraların pahalılığıyla karşılaşıyorsun. Psikoloji desen herkes kötü durumda. Hepimizin keyfi kaçmış durumda. Umarım daha güzel şeyler konuşacağımız günler bizimle olur” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)