Gökhan Türkmen'den yalan itirafı

MAGAZİN 01.07.2021, 11:34
Gökhan Türkmen'den yalan itirafı

Sohbetin ritminin bir an olsun düşmediği, Allianz Motto Müzik Youtube kanalında yayınlanan ‘Ritmik Sohbetler’ programına Gökhan Türkmen, yeni albümü ‘7’ ile konuk oldu. Keyifli sohbette, Gökhan Türkmen kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Sakallı imajıyla dikkat çeken sevilen şarkıcı, “Kızlarım beni sakalsız gördü. Her yaz sakalları kesiyorum. Bir keresinde Mandrake’ye benzedim. Kızların ilk sorusu ‘Baba uzayacaklar değil mi’ oldu” dedi.

Evde disko funk albümü yaptığını anlatan Gökhan Türkmen’den ilginç bir itiraf geldi: “Normal hayatta benim şarkı söylediğimi duyamazsın. Hatta bazen hiç müzik dinlemem.” Yasemin Şefik’in “Nasıl bir aşıksın?” sorusuna Türkmen “Net biriyim. Ne istiyorsam ya da istemiyorsam onu söyleyen, net bir aşığım” açıklamasını yaptı.

İlk gençlik yıllarına ait bir yalanını da itiraf eden Gökhan Türkmen, “Emel & Erdal ikilisi vardı. Erdal’ın soyadı bilinmiyordu. Ben de arkadaşlarıma ‘Erdal Türkmen o, benim amcam olur’ diyordum. Çok saçma bir yalandı. Yıllar sonra tanıştık ama bunu söylemedim” diyerek eğlenceli bir anektod paylaştı.

Yorumlar (0)