Gözde Türker: O sahnede hüngür hüngür ağladım

MAGAZİN 19.02.2022, 13:52 21.02.2022, 09:37
Gözde Türker: O sahnede hüngür hüngür ağladım

'Kardeşlerim'de yıldızı parlayan Gözde Türker dizide canlandırdığı 'Harika' karakteriyle kısa sürede geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

Oyunculuk hayalini anlatan Türker; "6 yaşında 'Oyuncu olacağım' dedim. O günden sonra da hiç değişmedi. Evde sürekli defile yapardık. Kumaşlardan kıyafet yapardım. Konser verirdik. Herkes "Mimiklerin çok kuvvetli, sen kesin oyuncu olacaksın" derdi. 9 yaşında tiyatro kursuna başladım. Sonra da hiç bırakmadım.

Ekranlarda iyi projelerde yer alan ünlü oyuncunun kariyerinin dönüm noktası 'Kardeşlerim' dizisindeki 'Harika' karakteri oldu. Türker, lükse olan düşkünlüğü ve diğer insanları küçük görmesiyle dikkat çeken bir karakteri izleyiciyle buluşturdu. Hatta dizide okul taksitini ödemek için arkadaşının bilekliğini çaldığı sahneyle oldukça konuşulmuştu.

Günaydın'ın haberine göre oyuncu, bu sahnelerin çekiminde yaşadıkları duygusal anları şöyle anlattı: "Lizge (Cömert) ile bir sahnemiz vardı. Bilekliğini benim çaldığımı öğrendiği... O sahneyi ilk okuduğumda gözlerim dolmuştu. Sonra sete çıktık ve provaya başladık. 5-10 saniye içinde gözlerim doldu ve aşırı duygulandım. Ağlamaya başladım. Yönetmenimizden ve oyuncu arkadaşlarımdan rica ettim; 'Prova yapmadan direkt çeksek olur mu?' diye. Onlar da anlayış gösterdi, sahneyi direkt çektik. İkimiz de ağladık. Lizge'nin sahneyi çektikten sonra 'Ağlayasım yoktu ama neyse' demesi bir anda bizi güldürdü. Güzel bir sahne oldu. O günkü hissim çok yüksekti ve ilginç bir andı."

Yorumlar (0)