GQ'ya kapak oldular

MAGAZİN 21.07.2020, 09:03 21.07.2020, 14:41
GQ'ya kapak oldular

20 ülkede 13 milyon okura ulaşan, erkek dünyasının 63 yıldır öncü “iyi yaşam’’ markası; uluslararası yayıncılığın en güçlü ve ilham verici erkek dergisi GQ, Türkiye’deki yayın hayatına, Ali Tufan Koç’un Genel Yayın Yönetmeliği’nde yenilenen çizgisi ve yüzüyle devam ediyor.

Yeni dönemin ilk kapak yıldızlarıysa, pandemi zamanı Instagram üzerinden yayınladıkları “Mücbir Sebepler” programıyla konuşulan Melikşah Altuntaş ve Bartu Küçükçağlayan.

Modern etik, görgü, iklim, yoga, dövme sanatı, girişimcilik, astroloji gibi yeni alanlarıyla farklı bir tavır sunan GQ Türkiye’nin ekibinde yer alan isimler arasında 13 yaşındaki iklim aktivisti Atlas Sarrafoğlu, Serkan Altunorak, Itır Erhar, Murat Süter gibi isimler de var.

Relansman sayısına özel ürettikleri işlerle yenilenen GQ’nun bir parçası olan isimler arasındaysa Türkiye’nin uluslararası başarıya ulaşmış genç sanatçılarından Refik Anadol, Sinan Tuncay ve Mert Keskin ile birlikle Nejat İşler, Gaye Su Akyol ve Gazapism de bulunuyor.

Yaz sayısında, “mükemmel kusurlu” dosyasıyla; dönüşümün mükemmelliğin peşinde koşmayı bırakıp “iç ve dış dünyamızın “kusurlarını” keşfetmekle başladığını hatırlatan GQ, tasarımda, doğada, mimaride, mutfakta, ilişkide ve modadaki kusurları başyapıtlarımız vitrine taşıyarak, yenilikçi bir bakış açısıyla sunuyor.

Yorumlar (0)