Gülşen'den yargılanmasına sebep olan videoyu dolaşıma sokan şahıs hakkında suç duyurusu

MAGAZİN 06.05.2023, 15:54
Gülşen'den yargılanmasına sebep olan videoyu dolaşıma sokan şahıs hakkında suç duyurusu

Şarkıcı Gülşen, İmam Hatiplilere yönelik sözlerini kırparak sosyal medyada dolaşıma sokan ve daha sonra hesabını kapatan Emre Arslan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Halktv.com.tr'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre, savcılık başvurusunda, Gülşen’in sözlerinin önü ve arkasının kesildiği kaydedildi. Soruşturma dosyasına sunulan ses kaydında Gülşen’in, anılan sözleri söylemeden önce orkestrasındaki iki arkadaşı ile şakalaştığı anlaşılıyor.

Savcılık başvuru dilekçesine göre Arslan, söz konusu videoyu paylaştıktan kısa süre sonra hesabını kapattı ve sırra kadem bastı. Dilekçede yer alan bilgilere göre Arslan, İstanbul’daki bir kripto para borsasında çalışıyor. Dilekçede Arslan’ın, Gülşen’in sözlerinin bir bölümünü keserek kasıtlı bir biçimde yayımlayarak, sanatçının linç edilmesine ve yargılamasına zemin hazırladığı öne sürüldü.

Savcılık yürüttüğü soruşturmaya 6 ayı aşkın bir süre sonra takipsizlik kararı verdi. Arslan’ın ifadesi alınmadan verilen takipsizlik kararında “İlk paylaşımı kimin yaptığı belli değil” denildi. Takipsizlik kararına sanatçının avukatlarının itiraz ettiği öğrenildi. İtirazı İstanbul Sulh Ceza Hakimliği karara bağlayacak.

Yorumlar (0)