Hande Ataizi: "Benim oynadığım Firdevs 45 yaşında"

MAGAZİN 29.03.2023, 14:07 31.03.2023, 11:31
Hande Ataizi: "Benim oynadığım Firdevs 45 yaşında"

Halit Ziya Uşaklıgil’in 1899 yılında yayınlanan aynı adlı romanından uyarlanan ‘Aşk-ı Memnu’, 2008-2010 yılları arasında dizi olarak Kanal D’de izleyici karşısına çıkmıştı. Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem, Zerrin Tekindor ve Nebahat Çehre, 79 bölüm boyunca performanslarıyla hafızalara kazınmıştı.

Dizisi 13 yıl önce final yapmasına rağmen hâlâ konuşulan Aşk-ı Memnu, şimdi de dijital bir platformda sinema filmi olarak ekrana gelecek. Son olarak Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Cana'yı başarıyla oynayan Hande Ataizi ise filmde Firdevs Yöreoğlu'nu canlandıracak. 

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Hande Ataizi, Nişantaşı’nda annesini ziyarete giderken görüntülendi.  Daha önce aynı karakteri oynayan usta oyuncu Nebahat Çehre ile performansının karşılaştırılacağının hatırlatılması üzerine ise Hande Ataizi, "Güzel gidiyor çekimler. Çok değişik karakter oldu benimki. Karakteri sevdim. Filmdeki orijinal dönemi çekmek zor, ona uygun tavır vaziyet olması lazım. Tabii herkesin kendi yorumu. Bir de yaş grupları farklı. Benim oynadığım Firdevs 45 yaşında. Değişik güzel bir karakter oldu." cevabını verdi.

Yorumlar (0)