Hande Doğandemir'den Furkan Palalı açıklaması

MAGAZİN 15.09.2022, 12:24 16.09.2022, 11:10
Hande Doğandemir'den Furkan Palalı açıklaması

2 hafta önce dünyaevine giren ünlü oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı eşi Oğuzhan Koç'un düğünlerinde haftaya damga vuran birçok olay yaşanmıştı. Her anıyla olay olan düğüne şimdilerde Hayat Bugün dizisiyle ekranlara gelmek için hazırlanan Hande Doğandemir ve oyuncu Furkan Palalı'da konuklar arasındaydı.

Daha önce Onur Tuna ile aşk yaşayan ve sessiz sedasız ayrılan Hande Doğandemir ve Furkan Palalı'nın düğün esnasında samimi halleri herkesin dikkatini çekmişti. Birlikte danslar eden ünlü isimler nikahtan sonra düzenlenen After partiden ele ele çıkmış ve gündeme bomba gibi düşmüşlerdi.

Aşk iddialarına ilk açıklama Umut Kurt ve Melisa İnci'nin düğün töreninde görüntülenen Hande Doğandemir'den geldi. Düğün çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu aşk iddialarını ve düğün gecesindeki o anları gülümseyerek açıkladı. Keyifli haliyle dikkat çeken Doğandemir muhabirlere "Furkan arkadaşım. Çok nazik biri olduğu için beni arabaya bindirirken yardımcı oldu. Öyle sanmış olabilirsiniz ama hayatımda biri olursa saklamam" cevabını vererek ilişki iddialarını yalanladı.

Yorumlar (0)