Hande Erçel 2 bin 809 habere adını yazdırdı

MAGAZİN 16.04.2021, 16:38
Hande Erçel 2 bin 809 habere adını yazdırdı

Medya Takip Merkezi (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı mart ayı magazin raporunu açıkladı. Raporda, magazin ve sanat camiasında son bir ayda gündemi oluşturan gelişmeler ve en çok konuşulan ünlü isimler belirlendi.

Son dönemin en çok konuşulan oyuncularından Hande Erçel, oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmedi. Şarkıcı Murat Dalkılıç ile uzun süreli beraberliğini bitirdikten sonra, adı rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk dedikodularına karışan güzel oyuncu, yeni bir aşk iddiası ile gündemdeydi.

Hande Erçel’in Murat Akdoğan isimli genç bir iş adamıyla aşk yaşamaya başladığı iddiaları Mart ayı magazin gündemine damga vurdu. Genç oyuncunun, genç işadamı Murat Akdoğan’ı sosyal medyada takip ediyor olması da iddiaları daha da alevlendirdi.

Hande Erçel bu iddiaların karşısında bir süre sessizliğini korusa da, yaptığı "Benim ağzımdan bir şey duymadan yazmayın. Gerçekten benim için güzel haberler değiller, bunun üzerine konuşmayalım, gereksiz bir haber" açıklaması ile iddialara son noktayı koydu. Ay boyunca medyada 2 bin 809 habere adını yazdıran güzel oyuncu, MTM’nin hazırlamış olduğu listede sekizinci sırada yer aldı.

Yorumlar (0)