Hande Erçel'den anlamlı proje

MAGAZİN 26.06.2021, 09:06 28.06.2021, 08:50
Hande Erçel'den anlamlı proje

Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranda olan Hande Erçel, bu defa anlamlaı bir projenin içinde yer aldı. Kansersiz Yaşam Derneği'nin elçisi olan oyuncu, reklam filminde "başrol sizsiniz" diyerek kanser hastalarına ve ailelerine destek için çağrıda bulundu.

Erçel, sosyal sorumluluk projesinin önemini şu sözlerle dile getirdi: "Reklamda dünyayı değiştiren, umut veren, fark yaratan Kansersiz Yaşam Derneği'nin bir kahramanı olarak karşınızda olacağım. Kansersiz Yaşam Derneği'nin binlerce çocuğun tedavi olması için hastanelere bölümler açtıklarını, çocuklara ve ailelerine psikolojik destek sağladıklarını öğrendim.

Hepimiz başkalarının hayatına kattığımız değer kadar kahraman olabiliriz. Kansersiz Yaşam Derneği'nin maddi manevi destek olduğu ailelerin yanında olduğumu hatırlatmak için 4381'e 'KAHRAMAN' yazan ilk mesajı atıyorum. Yalnız değilim biliyorum. Sizleri de benimle birlikte gerçek bir kahraman olmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Kansersiz Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dida Kaymaz, "Hande ile omuz omuza kampanyamızın ilk adımını attık. İyi niyet elçimiz olmayı kabul eden Hande'ye çok teşekkür ediyorum" dedi. Hande Erçel, iki yıl önce annesi Aylin Erçel'i kanser nedeniyle kaybetmişti.

Yorumlar (0)