Hande Erçel: "Güzellik göreceli bir kavram"

MAGAZİN 24.11.2021, 09:18 25.11.2021, 09:47
Hande Erçel: "Güzellik göreceli bir kavram"

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödülleri, sahiplerini buldu. Halk oylamasıyla seçilen 2021 yılının en iyilerinin ödüllendirildiği gece Swissotel The Bosphorus’da gerçekleşti. Düzenlenen törene birlikte katılan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, şık giyimleri ile dikkat çekti.

Kamera karşısına geçen ikili, "Ödül aldığımız için çok mutluyuz, 58 hafta emek verdik. Aldığımız ödüllerle de buna değdiğini hissetmek çok güzel" şeklinde konuştu.

'Sel Çal Kapımı' dizisiyle birlikte rol almaya başlayan çift, "İşe başlarken bizde çok endişelendik, halk sever mi diye düşündük. Herkese çok teşekkür ederim, onlar da bizim kadar sevdi." dedi.

IMDB sıralamasında 28-30 yaş aralığındaki genç oyuncular arasında ikinci güzel olan Erçel, konuyla ilgili "Güzellik göreceli bir kavram, bir şey demek garip olur. Beni sadece aldığım ödülle ilgileniyorum, teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Hayranların sık sık evlilik hakkındaki isteklerini soran muhabirlere yanıt veren ikili, "Bu akşam evlilik hakkında konuşmayalım, neden burada olduğumuzu biliyoruz. Özel mevzulara girmeyelim, işimiz için buradayız ve çok mutluyuz" dedi.

Yorumlar (0)