Hande Erçel, Hakan Sabancı'ya toz kondurmadı!

MAGAZİN 30.05.2023, 08:05 31.05.2023, 10:08
Hande Erçel, Hakan Sabancı'ya toz kondurmadı!

Ünlü oyuncu Hande Erçel, bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşıyor. Birliktelikleriyle magazin dünyasının gözdeleri arasında yer alan çift, geçen günlerde Cannes Film Festivali'ne gitmişti.

Festival dönüşü havalimanında görüntülenen ikiliden Hakan Sabancı, sürekli kameralarla karşılanmaktan rahatsız olmuş ve muhabire tepki göstermişti ve "Güzeldi, keyifliydi. Seçim için döndük. Her seferinde seninle böyle konuşacak mıyız? Her seferinde havalimanında aynı görüntü biraz komik olmaya başlıyor. Ben artık biraz rahatsız olmaya başladım" şeklinde konuşmuştu.

Pazar günü oy kullandığı okuldan çıkarken kamera karşısına geçen Hande Erçel, ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet etti. TV8'den 2. Sayfa'nın haberine göre; Sabancı'nın sürekli havalimanında görüntülenmekten rahatsız olduğunu söyleyen Erçel, şöyle konuştu: "Havalimanında olduğu için bir tepkiydi o. Dışarıda her yerde çekilebiliriz ama her seferinde havalimanında olmak gerçekten çok rahatsız edici. Orada yorgun oluyoruz halimizde de belliydi, tepki de onaydı. Yoksa başka bir şey değil. Tabii ki de çekileceğiz, hep birlikte de görüşeceğiz. Öyle şey olur mu?"

Yorumlar (0)