Hangi rolde olmayı kendisine yediremiyor?

MAGAZİN 30.09.2021, 17:23 01.10.2021, 13:05
Hangi rolde olmayı kendisine yediremiyor?

Zorlu PSM’nin sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu güzel ve başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu samimi itirafları ve eğlenceli tavrıyla geceye damga vurdu.

Programın sevilen bölümü “Gözlerimin İçine Bak”ta İbrahim Selim tarafından kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap veren güzel oyuncu, “Sevgilinin günlüğünü okur musun?” sorusuna samimi bir şekilde; “Asla okumam, benim bilmemem gereken beni hiç alakadar etmeyen bir konu ya da bir kişi hakkında da bir şeyler olabilir o günlükte sonuçta. Eğer okursam ve öğrenmemem gereken bir şeyi öğrenirsem yalan da söyleyemem ya da hiç haberim yokmuş gibi de davranamam konuyla ilgili. Bu sebeple sevgilimin günlüğünü bulursam asla okuyamam ben.” cevabını verdi.

Daha önce verdiği bir röportajında “Aşık olunca ponçik oluyorum.” ifadesindeki ponçik tabirinin nasıl olduğunun kendisine sorulması üzerine genç oyuncu; “İçimden herkese karşı büyük bir sevgi taşıyor, sanki bir müzikalin içerisindeymiş gibi fonda eğlenceli bir müzikle yürüyüp “Günaydın çiçekçi teyze, sana da günaydın mağazadaki kadın” şeklinde herkesi selamlayasım geliyor içimden. Bence ponçik olmak böyle bir şey.” yanıtıyla bütün salonu kahkahalara boğdu.

Yer aldığı projelerde özellikle seçici olduğu bir konu olup olmadığının kendisine sorulması üzerine ise güzel oyuncu; “Kadınlar olarak bizler normalde her şeyi tek başımıza başarabilecek güçteyiz. Normal hayatın içerisinde durum böyleyken önüme gelen bir senaryoda çivi çakamayıp bileğini burkan ve bir erkeğin o çiviyi çakmasına ihtiyaç duyan bir kadın karakter oynamayı kendime yediremiyorum elbette. Eğer bir seçicilikten bahsedeceksek bu konuda seçici davrandığımı söyleyebilirim.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)