“Hayatımın kırılan ve kırılgan bir dönemindeyim"

MAGAZİN 14.01.2022, 11:44 15.01.2022, 12:53
“Hayatımın kırılan ve kırılgan bir dönemindeyim"

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ya dördüncü sezonunda dahil olan başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol, Esquire Dergisi ile doğanın içinde muhteşem bir çekime imza attı. Hayatındaki seçimlerini anlatan Çelikkol, verdiği röportajda dergiye özel açıklamalarda bulundu.

Zamanlar Çukurova’ya baş karakter olarak girerken endişeleriniz oldu mu?’ sorusuna “Benim için başkarakter her şeyden önce senaryoya ve dizinin içindeki bütün karakterlere can veren yapım, onları yaşatan yönetmen ve var olan ekiptir” şeklinde cevap veren İbrahim Çelikkol, endişenin hayatın içindeki heyecan olduğunu belirtti.

Oğlu ile güçlü bir bağa sahip olan Çelikkol duygularını “Oğlum benim için bir birey, arkadaş̧ ve umut. İçgüdülerim ona duyduğum saygıyla yönleniyor zaten. Özellikle değil, önemseyerek geçiriyoruz tüm vaktimizi...” sözleriyle aktardı ve “Ali zaten benim geleceğim” diyerek ekledi.

“Biraz güçlü̈, naif, kırılan ve kırılgan ama her şeyin farkında bir dönem”

“Kariyerinizin oturduğu, hayat kararlarınızın netleştiği bu dönemde kendinizi nasıl hissediyorsunuz?” sorusuna “Biraz güçlü̈, naif, kırılan ve kırılgan ama her şeyin farkında bir dönem” diye cevap veren İbrahim Çelikkol, hayatının belirli dönemlerinde vazgeçtiği kariyer dönemeçleri için “Vazgeçmek saydığınız şeyler benim tercihlerim aslında. Benim algıma göre hayat tamamen deneyimlerden ibaret” dedi.

“Hayatımın genelini daha sakin, doğayla, hayvanlarla geçirmeyi tercih ediyorum.”

Mesleği farklı olsa da aynı yaşam biçimini seçeceğini belirten Çelikkol, “Hayatımın genelini daha sakin, doğayla, hayvanlarla geçirmeyi tercih ediyorum” dedi. Geçen yaz yaşanan orman yangınlarında ön saflarda bulunması ile ilgili yöneltilen soruya “Doğanın hayatımdaki yerini bilmeyen yok sanırım. Yaşadığımız bu duruma kayıtsız kalmak mümkün değildi. Dünyada her birimiz bir araya gelerek bir denge oluşturuyoruz. Bu dengeyi korumak adına bir bütün olup, herkes gibi, her nefer gibi insani görevimi yaptım sadece” şeklinde açıklamada bulundu.

Yorumlar (0)