Hazal Kaya: “Ben biraz kocam köylüyüm"

MAGAZİN 25.11.2021, 12:54 26.11.2021, 12:45
Hazal Kaya: “Ben biraz kocam köylüyüm"

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara kültürün her alanına dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan Zorlu PSM’nin sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin konuğu olan yetenekli oyuncu Hazal Kaya, ilginç anıları ve şakalarıyla geceye damga vurdu.

Eşi Ali Atay’la oyunculuk camiasından insanları yer yer çekiştirdiklerini ifade eden Hazal Kaya “Ali de bu konuda çok tatlı, o kadar çok yargılamayı sevmiyoruz. Tam gömüyoruz konuşuyoruz, ama o da çok zor bir dönemindeydi deyip bir sonuca varmıyoruz.” diyerek samimi ve eğlenceli itirafta bulundu.

Çok fazla takıntısı olduğunu söyleyen Hazal Kaya “Mesela Ali ile markete gittiğimizde her zaman arabamızı nereye park ediyorsak hep oraya park ederiz. Eğer o park yeri doluysa çok fazla sinirimiz bozulur.”  Çok fazla batıl inancı olduğunu da belirten Hazal Kaya sirkeyle yıkandığına dair çıkan haberlerle ilgili “Elbette haberlerde çıktığı gibi sirke ile yıkanmıyorum. Ama bazı enerjisine güvendiğim, uykuya iyi gelen taş maş ne varsa alır, yastığımın altına koyarım.” açıklamasını yaptı.

Programın beğeni toplayan “O mu, Bu mu?” bölümünde Dave Chappelle ile eşi Ali Atay arasında seçim yapması istenen oyuncu Ali Atay’ı seçti. Kaya, “Ben biraz kocam köylüyüm. Her gün ona olan sevgim başka bir boyuta varıyor. Ali çok utanıyor ona olan sevgimden başkasına söz ettiğimde ama bir kez daha söylüyorum, onu çok seviyorum...” açıklamasıyla “O mu, Bu mu?” bölümünü eğlenceli bir biçimde sonlandırdı. 

Yorumlar (0)