Hazal Kaya'ya "Atatürk" tepkisi

MAGAZİN 26.08.2023, 12:12 28.08.2023, 13:52
Hazal Kaya'ya "Atatürk" tepkisi

Oyuncu Hazal Kaya önceki Melike Şahin konseri öncesi muhabirlerle konuşmuş, Disney'in dijital yayın platformu Disney Plus'da yayınlanacağı duyurulan Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının konu edildiği diziyi 'Ermeni lobisinin baskıları' ile yayından kaldırdığı iddialarına ilişkin gelen sorulara "Konuya yorum yapacak kadar bilgim yok, olsaydı söylerdim. Bilmiyorum. Proje çekilirken çok heyecanlanmıştık, yakın arkadaşlarımız oynadı, ben izlemek istiyorum. Nerede, nasıl yayınlandığıyla çok ilgilenmiyorum." ifadelerini kullanmıştı ve tepki toplamıştı. 

Diziden filme çevrilen Atatürk'ün ilk fragmanı dün yayınlandı. Aras Bulut İynemli'nin ilk fragmanı paylaştığını gören Hazal Kaya, kırmızı kalp emojisi koydu. Oyuncunun yorumuna cevap veren birçok kullanıcı ise "Sen utanmadan nasıl yorum yapabiliyorsun" diyerek sitem etti.

Tepkilere cevap vermeyen Kaya, fragmanı kendi Instagram hesabından yayınlayarak "Tüylerim diken diken oldu. Heyecanla bekliyoruz. Sonsuza dek izinde, hasretle, minnetle, Mustafa Kemal Atatürk…" notunu ekledi.

İşte o tepkiler:

Yorumlar (0)