Hazar Ergüçlü'den Onur Ünlü açıklaması: "Gitmek de zordur, kalmak da zor"

MAGAZİN 07.04.2023, 11:11 08.04.2023, 10:48
Hazar Ergüçlü'den Onur Ünlü açıklaması: "Gitmek de zordur, kalmak da zor"

Hazar Ergüçlü  ile yönetmen Onur Ünlü sürpriz şekilde 5 yıllık ilişkilerine nokta koymuştu. Oyuncu, geçen günlerde Ünlü ile Cihangir'de yaşadığı eve girerken görüntülenince, "Ayrılık sonrası aynı evde yaşıyorlar" yorumu yapılmıştı. Özel hayatıyla gündem olan Hazar Ergüçlü, çok konuşulan iddia hakkında açıklama yaptı.

Hazar Ergüçlü, "Alakası yok. O bizim beraber yaşadığımız evdi. Ayrıldıktan sonra başka bir eve taşındı. Ben kalıyorum orada şimdi." dedi. 

Milliyet'in haberine göre; Oyuncu, "Aynı evi uzun yıllar paylaştınız, hatıralarınız var, sizin için zor olmuyor mu?" sorusuna, "Gitmek de zordur muhtemelen, kalmak da zor. Her ilişkinin sonrası zor. Onur hala çok yakın arkadaşım. Arkadaş kalmayı tavsiye ediyorum daha önce birlikte olduğunuz insanlarla. Ne yapalım yani birbirimizi mi üzelim, yıpratalım?” yanıtını verdi.

"Evli çiftlerin bile ayrılığın ardından arkadaş kalmadıkları" yorumu üzerine Ergüçlü, "Evet, kolay değil ama biz en baştan beri çok yakın arkadaş olarak başladığımız için daha öncesi de çok iyiydi aramız. Çok seviyorum onu. Umarım her şey harika olur onun için' ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)