"Her provada birbirimize tokat atıyorduk"

Oyuncu Pınar Deniz katıldığı “İbrahim Selim ile Bu Gece”de samimi açıklamalarda bulundu.

MAGAZİN 19.06.2020, 16:29 20.06.2020, 15:41
"Her provada birbirimize tokat atıyorduk"

En son Netflix dizisi Aşk 101'le adından söz ettiren oyuncu Pınar Deniz, İbrahim Selim’in sunduğu “İbrahim Selim ile Bu Gece” programına konuk oldu.

Karantina sonrası yeni normal hayatını anlatan Deniz; "Yeni normal diye bir şeyin olmasına inanmıyorum. Sokakta herkes maskeli. İlk önce çok kötü hissettim kendimi, üzüldüm. Sonra bunun olması gerektiğini algıladım. Karantinada çok yemek yedim, uyku düzenim bozuldu, spor yapmadım, kitap okuyabildim, film izlemeye odaklanamadım." dedi.

Daha önce rol aldığı Vatanım Sensin dizisine dair konuşan Deniz "Benim oyunculuk algımın ilk başladığı diziydi. İşe başladığımda o kadar heyecanlıydım ki... Yönetmenlere 'Osmanlıca öğrenebilirim' demiştim" ifadelerini kullandı.

Rol arkadaşı Miray Daner ile birbirlerine tokat attığı sahnyi anlatan genç oyuncu; "Birinci bölümde onunla tokat sahnemiz vardı ve her provada birbirimize tokat atıyorduk. Kıpkırmızı olduk. Yönetmen geldi dedi ki 'Ne yapıyorsunuz ve neden yapıyorsunuz?' Elimin, ayağımın titrediği sahneler vardı" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)