İbrahim Çelikkol'un yangınla mücadelesi sürüyor

MAGAZİN 05.08.2021, 08:42 06.08.2021, 09:27
İbrahim Çelikkol'un yangınla mücadelesi sürüyor

Şarkıcı Mustafa Sandal Instagram hesabından, oyuncu İbrahim Çelikkol'un Muğla'daki yangın söndürme çalışmalarına katıldığı görüntüleri paylaşmıştı.

Alevlerin ortasında çekilen görüntülerde İbrahim Çelikkol'un en ön safta yangına müdahale ettiği dikkat çekmişti. Çelikkol'un bu görüntüleri, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girerken, Çelikkol'a destek yağmıştı.

Bir çocuk babası oyuncu için, "İbrahim Çelikkol, sen ve senin gibi yiğitlerin hakkı ödenemez. Allah yardımcınız olsun", İbrahim Çelikkol alevlerin ortasında en önde. Helal olsun, 1000 kere helal olsun", "Ne güzel oyuncularımız var. Hepsine helal olsun. İbrahim Çelikkol da gönüllü olarak çalışıyormuş. Şahan Gökbakar, Ahsen Eroğlu, Alperen Duymaz ve daha birçok isim, iyi ki varsınız" gibi yorumlar yapılmıştı.

Tüm bunların ardından Sandal, sahada ekiplerle birlikte görev yapan Çelikkol'dan gelen mesajı ve kareyi de paylaştı. 'İbrahim ve Onur kardeşimden mesaj var' yazan Sandal o mesajı paylaştı: "Burada, yazılanları pek takip edemiyoruz ama Mustafa ağebeyimiz iyi dilek ve dualarınızı iletti. Dün akşamki dualarınız sayesinde Turgut'ta bir dağı kurtardık. Dualarınız için minnettarız. Şimdi biraz yorgun düştük ve soluklanmak için ara verdik. Allah razı olsun sizlerden. Biz ve dostlarımız tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz"

Yorumlar (0)