İsmail Ege Şaşmaz: "Barış'ın öldüğü yaştayım"

MAGAZİN 21.04.2022, 15:42 22.04.2022, 12:52
İsmail Ege Şaşmaz: "Barış'ın öldüğü yaştayım"

Bodrum'da 2007 yılında geçirdiği trafik kazasında vefat eden müzisyen Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı filmde şarkıcıyı İsmail Ege Şaşmaz'ın canlandırağı belli olmuştu.

Kameralara takılan İsmail Ege Şaşmaz filmle ilgili konuştu ve "Çok anlamlı bir projeye başlıyorum. Barış Akarsu'nun hayat hikayesini anlatacak filmde oynayacağım, şu sıralar onun çalışmaları var. İnşallah üstesinden gelirim. Tek verebildiğim tüyo sadece şimdilik kadroda benim adım belli. O yüzden fazla bir şey söyleyemiyorum" dedi. 

Okul yıllarında Akarsu'nun şarkılarını söylediğini ve Barış Akarsu'ya benzediğini ifade eden Şaşmaz, proje için nasıl bir ruh haline girdiği sorusu üzerine şöyle konuştu: "Çok duygusal bir yerdeyim bu durumla ilgili çünkü Barış Akarsu'ya benziyorum da, ben evrene de bu mesajı vermiştim, onun şarkılarını çok seviyordum ve onları da söylüyordum zaten. Çok tuhaf oldu; onun vefat ettiği yaştayım, bu da ayrı bir anlam katıyor bana. O yüzden üstesinden gelmeye çalışacağım"

Film için ayrıca şan ve gitar dersleri aldığını da aktaran oyuncu "Ben lisede de şarkı söylüyordum, şimdi ekstra şan dersi alıyorum, zaten daha da iyi olması ve bir nebze ona yakınlaşmak için ekstra gitar dersleri de alıyorum. Zaten sonuçta Barış Akarsu olmak demek saçları uzatmak demek. Barış'ın dövmesi yok. Barış Akarsu'nun hayatı önceden de film olacaktı, annesi vefat etmeden önce bu düşünülüyordu ama bugüne nasipmiş" açıklamasında bulundu. Oyuncu, Bergen filminde şarkıcıyı canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın kendi sesiyle şarkı söylediği için aldığı eleştirilerin hatırlatılması üzerine bu konu hakkında yorum yapamayacağını ancak rol alacağı filmle ilgili olarak "Ben herşeye hazırım, alnımın akıyla herşeyin üstesinden geleceğim" ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)